cpt. Cook
 

Polévka ovarová

Polévka s knedlíčky

Polévka s kukuřicí Ju-Mi Tang

Polévka s masovými taštičkami

Polévka s vepřovým masem

Polévka z bílých fazolí

Polévka z drůbeže

Polévka z drůbků

Polévka z husích drůbků nebo ze slepice

Polévka z králíka

Polévka z kuřete

Polévka z telecí nebo jehněčí hlavy

Polévka z uzeného masa

Polévka z uzeného masa

Polévka z vepřové krkovičky

Polévka z vepřového masa

Polévka ze skopového masa

Polévka ze skopového s tuřínem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polévka ze slepice (husy nebo krocana)

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  2 l vody, 715 dkg slepice, drůbeží kosti, celer, mrkev, cibule, celý pepř, sůl, morkové kosti
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z oprané, očištěné drůbeže uvaříme polévku stejným způsobem jako Polévka z masa jednoduchá s obvyklými přísadami jako je zelenina, řídké a morkové kosti, pepř, sůl apod. Připravujeme-li polévku jen z drůbků, můžeme drůbeží maso nahradit jakostním hovězím masem. Hotovou polévku procedíme a zavaříme do ní buď tenké nudle, nebo těstovinové šneky. Jako vložky můžeme použít též zeleniny a masa z polévky. Také krupicové nebo játrové knedlíčky, popřípadě noky jsou výbornou a vhodnou vložkou.

www.tacos.cz Vařené drůbeží maso podáváme buď studené s majonézou, nebo je můžeme zužitkovat k přípravě různých salátů, kroket a pudingů.

vloženo 29.03.2016    zobrazeno 1551x    verze pro tisk

Polévka ze zaječího předku