cpt. Cook
 

Polévka ovarová

Polévka s knedlíčky

Polévka s kukuřicí Ju-Mi Tang

Polévka s masovými taštičkami

Polévka s vepřovým masem

Polévka z bílých fazolí

Polévka z drůbeže

Polévka z drůbků

Polévka z husích drůbků nebo ze slepice

Polévka z králíka

Polévka z kuřete

Polévka z telecí nebo jehněčí hlavy

Polévka z uzeného masa

Polévka z uzeného masa

Polévka z vepřové krkovičky

Polévka z vepřového masa

Polévka ze skopového masa

Polévka ze skopového s tuřínem

Polévka ze slepice (husy nebo krocana)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polévka ze zaječího předku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  přední díl zajíce, sůl, citrón (ocet), kořenová zelenina, bobkový list, tymián, celý pepř, máslo, hladká mouka, 2 dl kysané smetany, houska
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zaječí předek a použitelné vnitřnosti uvaříme na měkko v osolené, octové nebo citrónové vodě, s kořenovou zeleninou, bobkovým listem, tymiánem a několika zrnky pepře. Připravíme si jíšku, podlijeme ji procezeným vývarem ze zajíce a přidáme podle chuti kyselou smetanu a několik kapek citrónové šťávy nebo octa. S kostí obereme maso, pokrájíme je a vložíme do polévky. Znovu ji povaříme a pak podáváme buď s osmaženou houskou, nebo s houskovými knedlíčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2540x    verze pro tisk