cpt. Cook
 

Pórková polévka

Pórková polévka s treskou a kraby

Přesnídávková polévka

Račí polévka

Ragú z kuřete

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka s jikrami

Rybí polévka s knedlíčky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí vývar s krutony

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  hlava z kapra a ocasní porce kapra, 3 dkg cibule, 3 dkg mrkve, 3 dkg celeru, 3 dkg petržele, 1.15 dl bílého vína, 1/2 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, 1/2  bobkový list, 1/2  hřebíček, 2 zrnka celého pepře, sůl, 8 dkg bílé veky, zelená petrželka, 1.15 l vody, kousek bujónu (masox)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou kapří hlavu zbavíme žáber, přidáme ocasní porce kapra, cibuli, zeleninu, olej, rozetřený česnek, koření, sůl, zalijeme vše vodou a přivedeme k varu. Potom polévku vaříme velmi mírným varem asi 25 minut. Polévku přecedíme, maso z hlavy obereme, maso z porcí vykostíme a pokrájíme na drobné kostičky. Vložíme je zpět do polévky, přidáme víno, masox, polévku přihřejeme téměř k varu a při podání doplníme vařenou kořenovou zeleninou pokrájenou na kousky, nasekanou petrželkou a plátky nebo kostičkami veky, opečenými nasucho na teflonové pánvičce.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2287x    verze pro tisk

Sciusceddu
(Masové koule ve vaječné polévce)

Sečuánská polévka

Selská polévka

Silvestrovská polévka

Skotská skopová polévka

Slepičí polévka

Slepičí polévka