cpt. Cook
 

Krevetový toast

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Pan-bagnat

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

Plněná bageta

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Podlužácký toast

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6 plátků bílé veky, 215 dkg husích jater (nebo drůbežích), 1/2  cibule, 6 dkg oleje, 6 dkg kečupu, 3  feferonky, 12 dkg tvrdého sýra, citrón, 1/2 dl červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky veky opečeme v troubě na sucho. Játra nakrájíme na drobné kousky, cibuli na kolečka a obojí opečeme na oleji. Přidáme feferonky, kečup, mírně osolíme, podlijeme červeným vínem a podusíme. Podušenou směs rozdělíme na plátky veky, posypeme strouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme do růžova. Zdobíme plátkem citrónu a snítkou petrželky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2010x    verze pro tisk

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem