cpt. Cook
 

Krevetový toast

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons

Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg bílých žampiónů, 8 plátků toastového chleba bez kůrky, 115 dkg čedaru, 4 plátky šunky (nebo kuřecí), 1/2  vejce, 7.15 dl smetany, 3 dkg másla, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žampiony nakrájejte na malé kostičky. Na pánvi je osmahněte na třetině másla. Osolte a opepřete. Odložte stranou. Plátky sendvičového chleba rozválejte pomocí válečku na tenko. Blok čedaru nakrájejte na 8 obdélníků o tloušťce asi 1 cm. Na každý plátek chleba položte polovinu šunky, 1 kousek sýra čedar a na kostičky nakrájené žampiony. Chléb pevně srolujte kolem náplně do tvaru trubičky a každou dobře stlačte.

www.tacos.cz V míse vyšlehejte vejce a smetanu, osolte a opepřete. Válečky chleba namočte do směsi. Na rozpálené pánvi rozpusťte máslo a osmažte je ze všech stran dozlatova. Můžete pánev na chvíli přikrýt, aby se sýr rychleji rozpustil. Podávejte teplé, nakrájené na plátky jako předkrm nebo vcelku se zeleným salátem jako hlavní jídlo.

vloženo 10.12.2021    zobrazeno 519x    verze pro tisk

Pan-bagnat

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem