cpt. Cook
 

Krevetový toast

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Olomoucká topinka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6 plátků chleba, 10 dkg olomouckých tvarůžků, 1/2 stroužek česneku, olej na opečení chleba, 15 dkg másla, 1/2  pórek, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžička kečupu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla, nastrouhaných nebo pomletých tvarůžků, hořčice a kečupu umícháme pomazánku. Chléb osmažíme na topinky, počesnekujeme je, potřeme pomazánkou a posypeme najemno nakrájeným pórkem. Podáváme na ubrousku. Vhodnější než topinka je toastový chléb.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2046x    verze pro tisk

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Pan-bagnat

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem