cpt. Cook
 

Krevetový toast

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Masové toasty

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  10 plátků veky, 4 dkg tvrdého sýra, zelená petrželka, 315 dkg mletého masa (hovězí a vepřové), 2 lžíce oleje, 1/2  cibule, 10 dkg čerstvé nebo sterilované kapie, 3 lžíce rajčatového protlaku, mletá paprika, feferonka nebo chilli koření, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na dvou lžících oleje, vmícháme mletou papriku, po zpěnění mleté maso a několik lžic vody a dusíme do změknutí masa. Přidáme pokrájenou kapii, rajčatový protlak, koření, rozsekané pfeferonky a pomazánku osolíme. Plátky veky opečeme po obou stranách nasucho na teflonové pánvičce (nebo na pánvi na oleji), potřeme horkou pomazánkou, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme petrželkou. Hned podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2436x    verze pro tisk

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Pan-bagnat

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem