cpt. Cook
 

Krevetový toast

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Pan-bagnat

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pasta z ančoviček

Anchoiade

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg ančoviček v oleji, 10 dkg másla, 10 dkg pyré z černých oliv (tapenáda), 1/2 stroužek česneku, 15 dkg strouhanky, 4 plátky chleba, několik  černých oliv
zkopírováno z http://www.tacos.cz V moždíři rozetřete ančovičky, přidejte máslo a pyré z černých oliv. Toto pyré koupíte pod označením tapenáda. Všechno dobře rozmíchejte do hustého krému. Přidejte rozetřený česnek a strouhanku. Krajíce chleba ogrilujte po obou stranách. Namažte je ančovičkovým krémem a vložte na několik vteřin pod gril. Ozdobte černými olivami a čtvrtkami rajčat. Podávejte jako předkrm s dobře vychlazeným růžovým vínem. Je to skvělý recept pro jídlo na čerstvém vzduchu. V tom případě opečte chleba na dřevěném uhlí a ještě teplý ho potřete ančovičkovým krémem.
vloženo 30.07.2007    zobrazeno 2336x    verze pro tisk

Pikantní topinky

Plněná bageta

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem