cpt. Cook
 

Krevetový toast

Křenové toasty s vejci

Lovecký toast

Masové toasty

Matjes v majonézové omáčce

Mozarella v obalu

Myslivecký toast

Olomoucká topinka

Otevřený Reuben sendvič

Pain perdu roulé jambon, fromage et champignons
(Rolovaný francouzský toast se šunkou, sýrem a žampiony)

Pan-bagnat

Pasta z ančoviček
(Anchoiade)

Pikantní topinky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněná bageta

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  bagety, 24 dkg šunky, 24 dkg pórku, 4  vejce, 20 dkg tvrdého sýra Krystal, 40 dkg rajčat, sůl, majoránka, mletý pepř, bazalka, zelená petrželka, mletý zázvor
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bagetu příčně rozkrojíme na dvě stejné poloviny. Vrchní část bagety odkrojíme ostrým nožem (asi 1/5 horní části). Prstem odstraníme část střídky po celé délce tak, aby v bagetě zbyla kůrka a asi 1 cm těsta. Tím vytvoříme válcovitou dutinu, která se plní. Vnitřek bagety vyložíme plátky šunky, na ni nasypeme na kolečka nakrájený pórek a nadrobno nakrájená rajčata. Osolíme a posypeme pepřem a bazalkou. Troubu předehřejeme na 200 °C. Vejce rozklepneme do hrnečku, přidáme k nim trochu majoránky, zázvoru a rozšleháme je. Touto směsí zalijeme náplň v bagetě. Poloviny baget položíme na alobal a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 5 minut, potom bagetu posypeme sýrem, snížíme teplotu na polovinu a dalších 5 minut dopékáme. Zdobíme sekanou zelenou natí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3061x    verze pro tisk

Podlužácký toast

Rajčata na chlebových topinkách

Rajčata na opečených plátcích veky

Rajčata na plátcích veky

Rajčata na topinkách

Rajčata zapečená na toastech se sýrem