www.tacos.cz V 1.5 litrové nádobě uvedeme do varu vývar, pak přidáme maso a houby. Na mírném plameni vaříme 2 minuty. Pak přidáme vodu, sójovou omáčku a ocet. Osolíme a opepříme. Vaříme další 2 minuty. Přilejeme bramborovou moučku rozmíchanou v menším množství vody. Za stálého míchání vaříme na mírném ohni do zhoustnutí.
www.tacos.cz Tenkým praménkem vléváme rozšlehané vejce a mícháme, až se srazí na tenká vlákna. Posypeme sekanou cibulkou a ihned podáváme.
www.tacos.cz Příprava čínského masového vývaru: 1 kg kostí nebo masa se zaleje 2 litry studené vody, přidá se i 1 cibule, 1 snítka celeru, pepř, event. trošku anýzu a zázvoru, uvede se do varu a vaří se na mírném plameni asi 1.5 hodiny, přičemž sbíráme s povrchu pěnu. Hotový procezený vývar je pak třeba silně ochladit a odstranit z něho zbytečný tuk. V ledničce je lze uchovat přinejmenším 6 dnů.