cpt. Cook
 

Bramborové knedlíčky

Bramborové knedlíčky do polévky

Bramborové noky do zeleninových a uzených polévek

Bramborové slaninové knedlíčky

Bramborový svítek do polévky

Celestýnské nudle

Cibulové dalamánky

Cipetky

Consommé

Hašé

Houskové knedlíčky

Houskové knedlíčky základní

Játrové knedlíčky

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játrové knedlíčky

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  10 dkg vepřových jater, 1/2  žloutek, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, zelená petrželka kudrnka, majoránka, olivový olej, strouhanka na zahuštění, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra nameleme nebo nastrouháme na hrubém struhadle (když strouháme, je dobré je před tím dát na chvíli do mrazáku, aby byly tužší), smícháme se žloutkem, najemno nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, nasekanou petrželkou, majoránkou, pár kapkami oleje. Podle potřeby zahustíme strouhankou, dochutíme pepřem a solí. Poté vlhkýma rukama tvoříme malé kuličky, které vaříme v mírně vroucí osolené vodě. Když vyplavou na povrch, jsou hotové.
vloženo 02.12.2012    zobrazeno 3405x    verze pro tisk

Játrové nebo slezinové knedlíčky

Játrové nočky

Játrový svítek

Jíška, zátřepka

Kapání

Kopřivové omelety