cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrušky na víně

Poires au vin

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  8  hrušek, 1/2 l červeného vína, 1/2 l vody, 115 dkg moučkového cukru, 2  celé skořice, 1/2  citrónu, 1/2  chilli papričky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte celé hrušky a nechte jim stopky. Vařte je na mírném ohni ve víně, do kterého jste přilili vodu, přidali skořici, citronovou šťávu a chilli papričku. Když jsou hrušky uvařené, vytáhněte je z vína a dejte do chladu. Víno nechte vyvařit na mírném ohni na polovinu. Vyndejte skořici a přidejte cukr. Nechte vychladnout a hrušky podávejte zalité tímto sirupem. Jinou možností je nahradit skořici několika snítkami čerstvé mateřídoušky.
vloženo 15.08.2007    zobrazeno 2221x    verze pro tisk

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní