cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Červenomodré pokušení

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg jahod, 20 dkg borůvek, 215 dkg měkkého tvarohu, 1/2  vanilkový cukr, 15 cl griotky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tvaroh ušleháme s griotkou a vanilkovým cukrem. Vlijeme přímo do misek. Povrch posypeme borůvkami a poklademe podélně rozkrojenými jahodami. Podáváme chlazené.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1860x    verze pro tisk

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní