cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Grilované broskve

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  broskví, máslo, moučkový cukr, mletá skořice, brandy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné broskve rozpůlíme, vypeckujeme a vložíme je řeznou plochou do zapékací mísy. Pokapeme je máslem a posypeme cukrem se skořicí. Grilujeme do rozpuštění cukru. Při podávání pokapeme vinným brandy.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1862x    verze pro tisk

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní