Tvarohové krokety - ravioli [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Těstoviny s parmskou šunkou
(Pasta con salsa al prosciuto)

Těstoviny s pestem ze sušených rajčat

Těstoviny s rajčaty a bazalkou

Těstoviny s rajčaty, ančovičkami a chilli

Těstoviny s tuňákem a černými olivami
(Pasta al tonno e olive nere)

Těstoviny s uzeným masem

Těstoviny s vlašskými ořechy
(Pasta con salsa di noci)

Těstoviny se zalisovanou petrželkou

Těstoviny se zeleninou

Těstoviny zapékané s mletým masem

Timballo tradizionale
(Tradiční timballo)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Timballo z těstovin
(Timballo di maccheroni)

Tortellini Aurora

Tortellini ve vývaru

Toskánské kuřecí těstoviny

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tvarohové krokety - ravioli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 dkg měkkého tvarohu, 1/2 hrst dušené kapusty, 15 dkg parmazánu (strouhaného, nebo ementálu či čedaru), 2  vejce, 7 dkg hladké mouky, hladká mouka na vál,  špetka muškátového oříšku, vonné koření, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tvaroh prolisujeme. Z podušené kapusty vymačkáme vodu, nakrájíme nadrobno a necháme vychladnout. Ze všech přísad vypracujeme těsto a klademe ho po lžičkách na pomoučněný vál. Krokety obalujeme na válu v mouce a dáváme jim podlouhlý tvar. Vložíme je do prudce vařící vody a krátce povaříme. Vyndáváme je děrovanou naběračkou, aby dobře okapaly. Podáváme jako přílohu k dušenému masu se šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2336x    verze pro tisk

Twist s uzenkou

Tykev zapékaná se špagetami

Vaječné makaróny s kachním ragú