Těstoviny s rajčaty a bazalkou [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Těstoviny s parmskou šunkou
(Pasta con salsa al prosciuto)

Těstoviny s pestem ze sušených rajčat

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny s rajčaty a bazalkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg těstovin, 40 dkg rajčat, 1/2  cibule, olivový olej, feferonka, bazalka, parmazán, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nejprve připravte rajčatovou omáčku - na troše panenského olivového oleje orestujte nasekanou cibuli, přidejte konzervovaná nebo čerstvá rajčata, špetku soli, špetku feferonky a několik lístků bazalky. Povařte na nízkém ohni 15 - 20 minut.

www.tacos.cz Mezitím uvařte v osolené vodě těstoviny al dente. Uvařené těstoviny smíchejte s připravenou omáčkou a ochuťte strouhaným parmezánem, trochou olivového oleje a několika dalšími lístky čerstvé bazalky.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2773x    verze pro tisk

Těstoviny s rajčaty, ančovičkami a chilli

Těstoviny s tuňákem a černými olivami
(Pasta al tonno e olive nere)

Těstoviny s uzeným masem

Těstoviny s vlašskými ořechy
(Pasta con salsa di noci)

Těstoviny se zalisovanou petrželkou

Těstoviny se zeleninou

Těstoviny zapékané s mletým masem

Timballo tradizionale
(Tradiční timballo)

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Timballo z těstovin
(Timballo di maccheroni)

Tortellini Aurora

Tortellini ve vývaru

Toskánské kuřecí těstoviny

Tvarohové krokety - ravioli

Twist s uzenkou

Tykev zapékaná se špagetami

Vaječné makaróny s kachním ragú