cpt. Cook
 

Těstoviny

·  dlouhé (pasta lunga)

·  krátké (pasta corta)

·  plněné (pasta ripiena)

·  zavářkové (pastina)

·  mačkané (strascinati)

Suroviny

Sýry

© 2010 - 2013
případné kopisty upozorňuji předem,
že kopírovat texty tohoto slovníčku
bez autorova svolení nelze.


abi-con   con-far   fio-gar   gem-mos   pan-sed   sed-tre   tri-zit   

abissini

bocconcini

cannarozetti

cannolicchi

recept ze stránek www.tacos.cz
cannolicchi: 2. obrázek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cannolicchi [kano`líky] jsou krátké těstovinové trubičky vzniklé smotáním delšího proužku těsta, což vytváří zajímavou spirálu na povrchu. Vyrábějí se z mouky a vody, jejich původní oblastí je Abruzzo. Podávají se k omáčkám z mořských plodů.
vloženo 24.01.2010    zobrazeno 2871x    verze pro tisk

caserecce

cavatelli

cicatelli

cocciolette

conchiglie

conchigliette