cpt. Cook
 

Střapačky se zelím

Škvarkové knedlíky I.

Škvarkové knedlíky II.

Šumavské drbáky

Základní těsto bramborové

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zemáková haluška

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg brambor, sůl, 315 dkg hladké mouky, máslo, cibule, pažitka, slanina, brynza nebo tvaroh na posypání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory oloupáme, ustrouháme, osolíme, přidáme mouku podle potřeby. Kašovitou hmotu promícháme, po částech zavaříme do vody a vaříme asi 8 minut. Uvařené přeplachujeme ve studené vodě, mastíme máslem, ve kterém je buď usmažená cibulka, pažitka nebo slanina. Posypáváme bryndzou, tvarohem nebo smaženou cibulkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1759x    verze pro tisk