Teplý salát Čchao San Jang
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 1/2 salátová okurka, 2 papriky, 115 dkg kukuřičných zrn, 2 šalotky, 3 stroužky česneku, 1/2 feferonka, 1/2 lžička mletého zázvoru, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 lžíce octa, sůl, špetka glutasolu, 2 lžíce rostlinného oleje, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Okurku nakrájíme na tenké plátky, rovněž čerstvé mladé kukuřičné palice, které můžeme použít místo kukuřičných zrn. Cibuli na kolečka, česnek na plátky, papriky na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej a opečeme krátce postupně česnek, cibuli, nakrájenou papričku, zázvor, kukuřici (i konzervovaná okapaná zrna), okurku, papriky, přidáme zázvor, sójovou omáčku, sůl, pepř a glutasol - vše zas stálého míchání. Nakonec přidáme ocet. Promícháme a podáváme teplé jako salátovou přílohu. Salát je ale chutný i studený.