cpt. Cook
 

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Srbské filé Djulbastia

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí svíčkové, 8 dkg rostlinného oleje, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Svíčkovou očistíme od šlach a loje a nakrájíme na tenké plátky (2 ks na porci), osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na talíř. Necháme v chladnu nejméně 4 hodiny proležet. Pak je vložíme na zbývající olej a pečeme po obou stranách dozlatova. Před podáváním je potřeme utřeným česnekem se solí a přelejeme olejem od pečení.

www.tacos.cz Příloha: smažené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5977x    verze pro tisk

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně