www.tacos.cz Pak připravíme omáčku: osmahneme na oleji zbytek cibule a česnek, drobně pokrájené. Když začnou dostávat nazlátlou barvu, přidáme rajčata, procezená a zbavená semínek. Necháme je na několik minut osmahnout, pak přidáme rybí vývar. Necháme povařit asi patnáct minut na mírném ohni. Přidáme mleté rybí maso, dobře promícháme, osolíme podle chuti a povaříme ještě pět minut.
www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), necháme ji hned okapat, vhodíme do servírovací mísy a ochutíme horkou rybí omáčkou. Hojně ozdobíme posekanou petrželkou a slávky rozložíme po obvodu mísy.