Salát z kuřecích prsíček I
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 1/2 kuřecí prsíčko (vařená nebo dušená), 1/2 celeru, 2 středně velká jablka, 2 majonézy, 3 lžíce šlehačky, 15 cl bílého vína, sůl, moučkový cukr, bílý pepř, broskvový kompot nebo broskve čerstvé
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do mísy dáme majonézu, přidáme pepř a postupně přidáváme víno a ušlehanou šlehačku. Pak přimícháme na hrubém struhadle ustrouhaná jablka, nudličky vařeného celeru a nadrobno pokrájená kuřecí prsíčka bez kůže. Přisolíme a přisladíme podle potřeby. Podáváme vychlazené v půlkách broskví na listech salátu. Zdobíme pusinkou šlehačky a kouskem ovoce odlišné barvy.