cpt. Cook
 

Omeleta se zeleninou

Omeleta z cukety

Omeleta z makarónů

Omeleta z ovesných vloček

Omeleta z rajčat

Omeleta z rajčat I.

Omeleta z tykve a rajčat

Omeleta z tykve s uzeným sýrem

Omeletky po florentinsku

Omelety plněné chřestem

Omelety s makaróny a sýrem

Omelety z brambor s uzeným masem

Pikantní omeleta

Pórková omeleta

Pórkové omelety

Pórkové omelety s muškátovým oříškem

Rajčata v omeletě

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rajčatová omeleta s patisonem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg polohrubé mouky, 1.15 dl mléka, 1.15 dl vody, 2  vejce, sůl, dobromysl, 6  rajčat, 4 dkg tuku na smažení,

Náplň: 40 dkg oloupaných patisonu, 20 dkg žampiónů, 115 dkg sterilovaných sójových bobů, sůl, česnek, dobromysl, 10 g tuku

zkopírováno z http://www.tacos.cz Mouku, mléko, vodu, vejce a sůl promícháme v misce. Vzniklé těsto necháme odstát. Omytá rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme je a nakrájíme na kolečka. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme v pánvi na části tuku. Když začne zlátnout, přidáme nakrájená rajčata, osolíme a posypeme oreganem. Necháme 5 minut podusit. Zchadlou směs vmícháme do odstátého omeletového těsta.

www.tacos.cz Očištěné houby nakrájíme na plátky. Oloupaný a jader zbavený patison nakrájíme na kostičky 1 - 1,5 cm velké, vše promícháme s utřeným česnekem, oreganem a solí. Směs dusíme, až patison zesklovatí. Pak přidáme sójové boby a ještě krátce podusíme. Postupně na dobře rozpáleném tuku usmažíme omelety - po dvou na porci. Náplň ze směsi patisonu a hub rozdělíme na stejný počet dílů a dáme ji na jednotlivé omelety.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1726x    verze pro tisk

Rychlá smradlavá omeletka

Sýrová omeleta