cpt. Cook
 

Kukuřice pečená

Kuře s banánem

Kuře s ořechy

Labužnická směs z rajčat a paprik

Nákyp z červené řepy

Nákyp ze zbytku dušeného kuřete

Palačinky se zelím

Parmezánový flan

Paštikové košíčky

Patates koftesi
(Bramborové karbenátky)

Patatesli gözleme
(Bramborové gözleme)

Patlıcanlı gözleme
(Baklažánové gözleme)

Peynirli gözleme
(Sýrové gözleme)

Piemontská vejce

Pinchito de champiñones

Plněné lístkové trojhránky

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Plněné žampióny

Turecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněný lilek

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  2  lilky, 10 dkg cibule, 215 dkg rajčat, 15 dkg oleje, česnek, sůl, vývar ze zeleniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Opláchnuté lilky se ovaří ve vařící vodě asi 5 minut. Pak se vyjmou, jednotlivé kusy se naříznou tak, aby vznikly dvě stejné neoddělené půlky, které se rozloží do olejem vymazaného kastrolu a dodatečně naplní směsí cibule a rajčat ochucenou česnekem. Takto připravený lilek se mírně podlije vývarem ze zeleniny a nechá se dusit 40-60 minut na mírném ohni. Pokrm je možno podávat teplý i studený.

www.tacos.cz Náplň: jemně nakrájená cibule se nechá zpěnit na oleji, přidají se oloupaná, jader zbavená rajčata, trochu strouhaného nebo třeného česneku, sůl a vše se nechá krátce podusit (náplň musí být hustší).

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2069x    verze pro tisk