zkopírováno z http://www.tacos.cz V mléce namočíme na plátky nakrájené rohlíky a vymačkáme je. V míse utřeme máslo se žloutky, přidáme vymačkané rohlíky, koření, nasekanou petrželku, drobně pokrájené vykostěné maso i se šťávou, ve které se peklo nebo s bešamelovou omáčkou, ve které se dusilo. Vše dobře promícháme a naposled lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Směs naplníme do nákypové dobře vymaštěné formy a pečeme asi 1/2 hodiny. Podáváme se saláty zeleninovými nebo ovocnými.
www.tacos.cz Podáváme-li jako předkrm, připravíme z polovičního množství a pečeme v malých miskách z varného skla. Do hluboké pánve remosky se vejdou 3 skleněné misky. Povrch pak ozdobíme dílkem rajčete a snítkou petrželky.