Krůtí játra na mangovém ragú
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 40 dkg krůtích jater, 15 dkg másla, 1/2 mango, 15 dkg čerstvého zázvoru, 4 střiky Martini extra dry, 15 dkg oříšků kešu, sůl, mletý bílý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krůtí nebo husí játra očistíme, nakrájíme na porce, lehce zastříkneme Martini a necháme aspoň dvě hodiny v chladu marinovat. Kešu oříšky na sucho opražíme, mango oloupeme a nakrájíme na kostky, očištěný zázvor nakrájíme najemno na nudličky. V pánvi rozpustíme máslo, orestujeme na něm jemně krájený zázvor a kostky manga, ochutíme solí a pepřem, na závěr přidáme opražené kešu. Marinovaná játra prudce a krátce opečeme na másle z obou stran, ochutíme solí, pepřem a podáváme s mangem a kešu ořechy.