cpt. Cook
 

Pečené kuře z Podlesí

Čína   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Pikantní kuře s medem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře rozporcované, 4 lžíce hladké mouky, 4 lžíce oleje, 1/2 dl vody, 4 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce škrobové moučky, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžička tabasca, 1/2 lžíce sójové omáčky, 2 lžičky nastrouhaného zázvoru, 3 lžíce medu, 6  naťových cibulek nakrájených podélně na tenké plátky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře obalíme ve směsi mouky se solí a na rozpáleném oleji opečeme do zlatova. Z pánve vyndáme kuře a odstraníme většinu oleje. V misce smícháme vodu, Solamyl, sójovou omáčku, protlak, citrónovou šťávu a Tabasco. Do pánve dáme zázvor a 1 minutu vaříme. Přidáme med a vaříme další minutu. Přilijeme směs Solamylu a koření a vaříme další minutu. Do pánve vrátíme kuře, zamícháme a dobře prohřejeme. Posypeme zelenou cibulkou, zamícháme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2850x    verze pro tisk

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

Portugalské kuře I

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře