cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené kuře z Podlesí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, sůl, mletý pepř, 15 dkg rostlinného tuku, 1/2 dl vody,

Na zálivku: 15 dkg slaniny, 10 dkg cibule, 10 dkg domácí klobásy, 1/2 hrst sušených hub, 4 dkg kečupu, 1/2 dl bílého vína

zkopírováno z http://www.tacos.cz Na nakrájené a rozškvařené slanině orestujeme pokrájenou cibuli, přidáme nakrájenou klobásu, předem uvařené a usekané houby, víno a podusíme. Nakonec přidáme vypečenou šťávu z kuřete a promícháme.

www.tacos.cz Kuře nasekáme na porce, osolíme, opepříme, vložíme do tukem vymazaného pekáčku, zastříkneme vodou a za občasného přelévání pečeme v troubě doměkka. Na talířích přelijeme zálivkou.

www.tacos.cz Příloha: brambory, rýže či hranolky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2468x    verze pro tisk

Pikantní kuře s medem

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

Portugalské kuře I

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

Pytlácké kuře

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře