cpt. Cook
 

Hrášek dušený po francouzsku

Hrášek dušený po selsku

Hrášek dušený se smetanou

Hrášek s mrkví

Hrášek s mrkví

Jarní zelenina s klobáskou

Karamelové zelí s jablečnou šťávou

Karotka à la creme

Karotka na smetaně

Karotka se smetanou

Karotka Vichy

Kukuřice vařená

Lilek zapečený s rajčaty

Mrkev glazovaná v bourbonu

Mrkev s kedlubnami a cuketami

Mrkev v medu a šalotka v jablečném víně

Mrkvové smaženky

Mrkvový salát s jablky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Papriky dušené

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg paprik, 6 dkg oleje, sůl, mletý pepř, 2 stroužky česneku,  trochu strouhané cibule,  trochu octa,  špetka moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Papriky nemusíme jen plnit, ale můžeme je po španělském způsobu dusit samotné a podávat s bramborovou kaší nebo s rýží jako příkrm k sekané či jiné pečeni k pečené rybě, ale i k opečené uzenině. Dusíme je očištěné rozpůlené s pepřem, utřeným česnekem, cibulí a osolené asi 15 minut na tuku, ocet a cukr přidáme nakonec podle chuti.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1994x    verze pro tisk

Papriky dušené s mrkví