Omelette soufflée à l'ail persillé et aux pleurotes recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Petrželku nasekejte najemno. Oddělte bílky od žloutků. Žloutky rozšlehejte s mlékem a kukuřičným škrobem, přidejte petrželku a dochuťte solí a pepřem. Bílky ušlehejte s trochou soli a stěrkou je opatrně vmíchejte do žloutků, aby neztratily pěnu.
www.tacos.cz Na pánvi na mírném ohni rozpusťte máslo, přilijte směs, přikryjte a 5 minut duste. Přidejte houby, omeletu přeložte a na mírném ohni smažte ještě 2 minuty.
www.tacos.cz Abyste nemuseli hlídat dvě pánve, pokud zdvojnásobíte množství tohoto receptu pro 4 osoby, můžete omeletu připravovat také v dortové formě v troubě při 180 °C po dobu 5 minut.
www.tacos.cz