cpt. Cook
 

Bramborové omelety s míšeninou

Bylinková omeleta

Cibulová omeleta

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ďábelská omeleta

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  215 dkg domácí nebo ostravské klobásy, 15 lžic oleje, 15  feferonek, 10 dkg nakládaných kapií, 10  vajec, sůl, 15 lžic mléka, hlávkový salát na ozdobu, zelená petrželka, 2  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Suroviny rozdělíme na díly - dvě vejce na porci. Na oleji orestujeme klobásu nakrájenou na kolečka, přidáme nakrájené feferonky a kapie, promícháme, zalijeme rozšlehanými vejci se solí a mlékem, rychle promícháme a zvolna pečeme na pánvi nebo v troubě. Omeletu přeložíme, položíme na list salátu, posypeme petrželkou a ozdobíme plátky rajčete. Jako příloha jsou vhodné brambory nebo chléb.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2754x    verze pro tisk

Chřestová omeleta se žampióny

Italské sýrové omelety

Jablečná omeleta se zelím

Květáková omeleta

Květákové omelety

Mexická omeleta

Mozečková omeleta

Nadýchaná česneková omeleta s petrželkou a hlívou
(Omelette soufflée à l'ail persillé et aux pleurotes)

Omeleta plněná špenátem

Omeleta s hlávkovým salátem

Omeleta s kraby

Omeleta s masovou náplní

Omeleta s naťovou cibulí

Omeleta s paprikou a salámem

Omeleta s pažitkovou omáčkou

Omeleta s uzeným lososem