cpt. Cook
 

Badyánová vajíčka s mistrovskou omáčkou

Balkánský sýr zapečený s vejci

Bramborová frittata s uzeným lososem

Brokolicová frittata

Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Falešné karbanátky

Feta v bylinkové marinádě

Florentská vejce

Fondue Kachkéis s brambory a pršutem
(Fondue de Kachkéis aux pommes de terre et jambon cru)

Frittata s chorizem a sladkými bramborami

Frittata s krevetami a chorizem

Gratinovaná vejce

Grilovaný sýr v sušené šunce

Ham and eggs
(Šunka s vejci)

Hanácký sýrový nákyp

Hermelín v bramboráku

Hermelínové karbanátky

Labneh podle rachada

Madráské vaječné karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Marinovaný hermelín

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  2  hermelíny (případně jakýkoliv tučný sýr s plísní), 8 dkg jarní cibulky, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžička zeleného pepře, 1/2 lžíce červeného vína, 4 lžíce nejjemnějšího olivového oleje, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce sekané pažitky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sýr nakrájíme na plátky a rozložíme na míse. Cibulky nakrájíme na kroužky, česnek rozdrtíme a pepř nahrubo pomeleme. Vše smícháme s červeným vínem a olivovým olejem. Okořeníme solí, pepřem a pažitkou. Sýr přelijeme zálivkou a necháme ho několik hodin marinovat.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2900x    verze pro tisk