cpt. Cook
 

Kastilská česnečka
(Sopa de ajo)

Kmínová polévka

Kmínová polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krémová polévka z hub

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:   telecí kosti, kořenová zelenina, 1/4 kg čerstvých hub, sůl, mletý pepř, pažitka, máslo, 4  žloutky, 1/2 dl smetany, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z telecích kostí a zeleniny uvaříme polévku, houby očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, s trochou pažitky podusíme na másle do měkka, podlijeme polévkou a povaříme. Žloutky umícháme se smetanou a polévku tím zahustíme. Do polévkové mísy dáme trochu másla a několik kapek citrónové šťávy. Horkou polévku opatrně na to nalijeme a stále mícháme, aby se v ní máslo dobře rozpustilo.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2121x    verze pro tisk

Krémová žampiónová polévka

Krkonošské kyselo

Kroupová polévka

Krupicová jednoduchá

Krupicová maďarská

Krupicová pražená

Krupicová rychlá

Krupková jemná

Krupková s houbami

Krupková zahuštěná

Kukuřičná polévka s chorizem

Kulimajda

Kyselačka z hub

Manětínská sváteční hříbková polévka

Melencová polévka

Mléčná jednoduchá