Jarní salát s ředkvičkami a hlávkovým salátem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 1/2 kg brambor, 3 svazky ředkviček, 1/2 hlávka hlávkového salátu, kopr nebo pažitka, 3 lžíce oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařené brambory ještě teplé pokrájíme na plátky nebo na kostky, promícháme se solí, pepřem a olejem a necháme asi hodinu rozležet. Před podáváním přidáme nadrobno pokrájený salát a ředkvičky, které můžeme na nerezovém struhadle s většími otvory i se slupkami nastrouhat. Vše promícháme a sypeme bud koprem, nebo pažitkou. Místo oleje můžeme dát kysanou smetanu (jogurt či biokys). Salát dáme každému do misky a navrch můžeme přidat natvrdo uvařené vejce.