Na piškot: 15 vajec, 115 dkg moučkového cukru, 115 dkg polohrubé mouky,
Na náplň: 4 listy bílé želatiny, 315 dkg jahod, 2 lžíce pomerančového likéru, 2 lžíce moučkového cukru, 20 dkg šlehačky
www.tacos.cz Želatinu namočíme v dostatečném množství studené vody. Jahody opatrně omyjeme. Několik hezkých jahod dáme stranou na zdobení, ostatní očistíme a připravíme z nich pyré. Mokrou želatinu dáme do hrnku a rozpustíme v teplé vodní lázni. Vmícháme po kapkách do jahodového pyré. Pyré smícháme s pomerančovým likérem a cukrem a postavíme na chladné místo, až začne želírovat. Ušleháme šlehačku, vmícháme do jahodového pyré a postavíme opět na chladné místo, až všechno ztuhne.
www.tacos.cz Piškotový korpus vyklopíme, papír na pečení stáhneme. Plát nakrájjíme podélně na 5 cm široké pruhy. Těsto potřeme jahodovou šlehačkou. Pruhy srolujeme tak, aby vznikl kulatý dort. Zdobíme jahodami.