na ozdobu: moučkový cukr, kokos
www.tacos.cz Bílky dejte do kovové mísy (ke šlehání používejte raději kovovou mísu, protože kov rychleji vede teplo), přidejte sůl, vanilkový cukr a rum. Šlehejte ve vodní lázni tak dlouho, až sníh začne tuhnout. Moučkový cukr prosejte a přidávejte jej postupně ke sněhu. Šlehejte dále, aby sníh ztuhl, potom ve studené vodní lázni občas zamíchejte a nechte zchladnout. Máslo rozetřete s prosátým kakaem, po lžičkách tento krém přidávejte ke sněhu, přitom dbejte na to, aby obojí mělo stejnou teplotu. Kokos nebo ořechy opatrně zamíchejte až nakonec. Piškotový korpus rozřízněte na 3 pláty a naplňte krémem. Posypte moučkovým cukrem. Ozdobte strouhaným kokosem nebo čokoládovými hoblinami.