cpt. Cook
 

Andělikové cukroví

Anýzové rohlíčky

Babiččin salám

Bábovičky

Balkánské slivky

Banánové mafinky

Boží milosti

Cukroví z formiček

Čokoládové čtverečky z tykve

Čokoládové Fudge

Čokoládové kuličky nepečené

Čokoládové řezy

Čokoládový salám

Domácí čokoláda

Dvoubarevná čokoláda

Dvoubarevné pracny

Fíkový salám

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Florentinky

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  6.15 dkg hladké mouky, 8.15 dkg másla, 6.15 dkg přírodního cukru, 1/2 lžíce javorového sirupu (lze nahradit medem), 4 lžíce sekaných mandlí, 4 lžíce sekaných vlašských ořechů, 4 lžíce sekaných para ořechů, 4 lžíce kandovaného ovoce (sekané červené a zelené třešně), 4 lžíce kandované citrónové kůry, 4 lžíce rozinek, 20 dkg čokolády
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozehřejeme troubu na 180 °C. V míse promícháme všechno ovoce a oříšky s moukou. Na pánvičce rozpustíme máslo, sirup a cukr a vymícháme, až je cukr rozpuštěný, do hmoty přisypeme směs s moukou a opět vymícháme. Lžičkou děláme na plech hromádky, které formičkou při pečení formujeme do kolečka. Po vychladnutí potáhneme ze spodu rozpuštěnou čokoládou.
vloženo 23.06.2007    zobrazeno 3922x    verze pro tisk

Hrudky s banány a meruňkami

Hříbečky