cpt. Cook
 

Bariská focaccia
(Foccacia alla barese)

Bezlepková bramborová focaccia

Börek z fety, bylinek a jarní cibuky

Bramborový tatin s rozmarýnem

Calzone se špenátem

Cibulový koláč
(Tarte à l'oignon)

Cibulový koláč

Cibulový koláč s dvojím sýrem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cibulový obrácený koláč

Tarte Tatin aux chèvre et aux oignons

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  lístkové těsto, 15 dkg másla, 2  kozí sýry, 8  cibulí, 3 lžíce hořčice, 2 lžíce moučkového cukru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. Cibuli oloupejte, jednu či dvě nakrájejte na kolečka a zbytek nadrobno. Na pánvi rozehřejte máslo a 5 minut na něm smažte najemno krájenou cibuli. Přidejte cukr, aby zkaramelizoval, a restujte dalších 10 minut na mírném ohni. Osolte a opepřete.

www.tacos.cz Listové těsto potřete hořčicí. Homolky kozího sýra nakrájejte na plátky. Do koláčové formy vložte list pečicího papíru. Úhledně rozložte kolečka cibule, rozetřete zkaramelizovanou cibuli, přidejte plátky kozího sýra a přikryjte listovým těstem. Vložte na 30 minut do trouby. Po upečení překlopte na servírovací talíř.

vloženo 26.03.2022    zobrazeno 979x    verze pro tisk

Cibulový slaný koláč

Cibulový tatin s kávou
(Tatin d'oignons doux au café)

Crostata s uzeným masem

Čerstvé těsto na pizzu

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Dýňový závin

Easy cheesey muffins

Fenyklová pizza

Flammekueche à l'Alsacienne
(Alsaské flambované koláče)

Focaccia

Focaccia plněná čekankou s buvolí ricottou