cpt. Cook
 

Těstoviny

Suroviny

Sýry

·  Belgické

·  Francouzské

·  Holandské

·  Italské

·  Korsické

·  Švýcarské

·  ostatní

© 2010 - 2013
případné kopisty upozorňuji předem,
že kopírovat texty tohoto slovníčku
bez autorova svolení nelze.


app-têt   

Appenzeller

Ementál

Gruyère

Gruyère Premier Cru

recept ze stránek www.tacos.cz
Gruyère Premier Cru: 2. obrázek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Le Gruyère Premier Cru je speciální druh švýcarského sýra Gruyère, produkuje se a zdraje 14 měsíců výhradně v kantonu Fribourg ve vlhkých jeskyních (95% vlhkosti) při stálé teplotě 13.5 °C. Třikrát v letech 1992, 2002 a 2005 získal titul Nejlepší sýr na World Cheese Awards v Londýně. Sýr má nádhernou plnou ořechovou chuť a je ideální pro všechny sýrové mísy nebo si ho jen tak užít s ovocem a sklenicí vína.
vloženo 04.10.2009    zobrazeno 2682x    verze pro tisk

Sbrinz

Tête de moine