cpt. Cook
 

Těstoviny

Suroviny

Sýry

·  Belgické

·  Francouzské

·  Holandské

·  Italské

·  Korsické

·  Švýcarské

·  ostatní

© 2010 - 2013
případné kopisty upozorňuji předem,
že kopírovat texty tohoto slovníčku
bez autorova svolení nelze.


bas-ven   

Bastelicacciu

recept ze stránek www.tacos.cz
zkopírováno z http://www.tacos.cz Farmářský zimní ovčí měkký sýr s přírodní kůrkou z oblasti Bastelicaccia na východě Korsiky, vyráběný tradičním způsobem v údolích Gravona a Prunelli. Vyrábějí jej ve tvaru nepravidelných válců, těsto je slonovinově bílé, kůrka bílá či světle žlutá. Domácí se konzumuje i čerstvý, produkovaný pro trh je nejlepší po dvou až třech týdnech zrání.
vloženo 29.08.2010    zobrazeno 1893x    verze pro tisk

Bel Fiuritu

Brocciu

Calenzana

Casinca

Filetta

Niolo

Venaco