cpt. Cook
 

Těstoviny

·  dlouhé (pasta lunga)

·  krátké (pasta corta)

·  plněné (pasta ripiena)

·  zavářkové (pastina)

·  mačkané (strascinati)

Suroviny

Sýry

© 2010 - 2013
případné kopisty upozorňuji předem,
že kopírovat texty tohoto slovníčku
bez autorova svolení nelze.


agn-cas   cas-rav   tor-tur   tur-tur   

agnolotti

agnolotti al plin

recept ze stránek www.tacos.cz
agnolotti al plin: 2. obrázek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Specialita z piemontských oblastí Langhe a Montferrat, agnolloti al plin jsou blízké příbuzné běžných piemontských agnolotti, liší se tvarem, kterým je malý obdélníček o straně asi 1 cm. V překladu jde o něco jako zaštípnuté agnolotti, název vychází z techniky jejich výroby, na pás těsta se navrší hromádky náplně, na ně se přeloží těsto a pak se palcem a ukazováčkem zamačkávají, aby se těsto kolem náplně spojilo, nakonec se jednotlivé kousky oddělí rádlem.
vloženo 19.11.2009    zobrazeno 3639x    verze pro tisk

agnuloti

anolini

casoncelli