Zapečená bramborová kaše
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 3/4 kg brambor, 1/2 lžíce másla, sůl, mléko (podle potřeby), 15 dkg parmazánu nebo čedaru, 2 žloutky, špetka muškátového oříšku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravíme bramborovou kaši obvyklým způsobem. Do hotové kaše přimícháme strouhaný sýr, ve 2 lžících mléka rozmělněné žloutky, špetku muškátového oříšku a dobře promícháme. Kolem mísy z ohnivzdorného materiálu nastříkáme sáčkem s ozdobnou trubičkou spirály nebo pusinky a zapečeme je. Pak do středu dáme maso, ozdobíme petrželkou a podáváme. Jednodušeji upravíme kaši k zapékání ve tvaru nočků, tvarovaných lžící, případně je vidličkou ozdobně rozbrázdíme.