cpt. Cook
 

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Pstruh po španělsku

Pstruh po žebrácku

Pstruh s avokádem

Pstruh s brambory a cuketou

Pstruh s fenyklovou omáčkou

Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh v alobalu

Pstruzi na mandlích
(Truites aux amandes)

Pstruzi na víně s mandlemi

Pstruzi po mlynářsku

Ryba v páře po kantonsku

Salát s lososem a opečeným pršutem

Sekaná z lososa

Smažená ryba s ostrosladkou omáčkou

Steaky z lososa

Tamarindové lososové kari
(Tamarind salmon curry)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tatarák z lososa

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  20 dkg lososa v suši kvalitě, 1/2  šalotka, 2 lžíce nasekaných kaparů, pažitka, 1/2 snítka kopru, 2 lžíce olivového oleje nebo podle chuti, citrónová šťáva k dochucení, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Co nejkvalitnějšího a nejčerstvějšího lososa jemně nakrájejte na kostičky. Přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, nasekané bylinky a kapary a případně nastrouhanou citrónovou kůru. Ochuťte hrubou solí a čerstvě mletým pepřem, zlehka promíchejte. Zakapte olivovým olejem a nechte několik hodin marinovat v lednici. Citrónovou šťávou dochuťte až těsně před podáváním, dřív by měnila barvu masa.
vloženo 24.06.2013    zobrazeno 1869x    verze pro tisk

Zapečený losos s rýží po cajunsku