cpt. Cook
 

Pečená jablka s piškoty

Pečená jablka s rozinkami

Pečená jablka s tvarohem

Pečená jablka s vinným krémem

Pečená jablka v troubě
(Pommes au four)

Pečené banány s ořechy a šlehačkou

Pečené švestky

Pěna z jablek

Pěna z jablek se šlehačkou

Pěnový zákusek s jahodami

Pohár s avokádem

Pomerančový salát s křenem

Reveň s drobenkou

Reveň v krému

Reveňové kyselo

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Reveňový krém s červeným vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/8 l červeného vína, 1/8 l vody, 150 dkg reveně, 115 dkg moučkového cukru, 1/2  vanilkový cukr, 2 lžíce škrobové moučky, 1/4 l smetany na šlehání, mletá skořice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou, oloupanou reveň nakrájíme na kousky, přidáme víno, vodu, cukr, vanilkový cukr a uvaříme doměkka. Potom ji rozmixujeme nebo prolisujeme a doplníme tekutinou, abychom získali půl litru reveňové kaše. Škrobovou moučku rozkvedláme v troše studené vody, vlijeme do reveňového pyré, důkladně promícháme, dáme na oheň a za stálého míchání necháme krém zhoustnout. Naplníme jej do misek a povrch ozdobíme šlehačkou přislazenou lžičkou vanilkového cukru, ochuceného špetkou skořice. Podle chuti můžeme posypat strouhanou čokoládou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1879x    verze pro tisk

Reveňový krém s tvarohem

Růžové rebarborové špalíčky

Rybízový salát s banánem

Salát z melounu s kukuřicí