Pikantní krevety
recept ze stránek www.tacos.cz 6 porcí: 12 velkých krevet, 12 feferonek, glutasol, sůl, 1/2 pórek, 1/2 cibule, 6 červených paprik, 15 lžic sójové omáčky, 15 lžic desertního vína, 1/2 citrón, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce škrobové moučky, olej, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné krevety nakrájíme na menší kousky, zakápneme citrónem, přidáme víno a sekané feferonky a necháme 30 minut odležet. Zeleninu nakrájíme na jemné plátky. Odleželé krevety necháme okapat a v oleji opečeme. Přidáme zeleninu, zbylou marinádu, sójovou omáčku, česnek a glutasol. Krátce podusíme, zahustíme máčeným škrobem, opět krátce podusíme a podáváme s vařenou rýží.