cpt. Cook
 

Bramborový nákyp s jablky

Flameri čokoládové

Jablečná krupicová kaše

Jablková žemlovka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jahelná kaše

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg jáhel, 1/2 l mléka, sůl, 15 dkg másla, skořicový cukr nebo strouhaný perník
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přebrané a proprané jáhly dvakrát spaříme, aby ztratily hořkost, propláchneme a zavaříme do vařícího osoleného mléka. Za stálého míchání vaříme na mírném ohni asi 30 min. Uvařenou kaši posypeme skořicovým cukrem nebo strouhaným perníkem a omastíme máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3228x    verze pro tisk

Jahelník

Jahelník se švestkami (jablky)

Kaše z ovesných vloček sladká

Krupicová kaše

Krupicová kaše s medem a perníkem

Krupicová kaše s ovocem

Krupicová kaše se sněhem

Krupicová kaše zastudena

Krupicové flameri s tvarohem

Krupicový mléčný nákyp zapečený

Krupicový nákyp

Krupicový nákyp s višněmi

Krupicový nákyp studený (flameri)

Krupicový nákyp zapečený

Krupicový pudink