Cibulovo-dýňový kompot [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Arabské pikantní zelí kvašené

Carská nakládaná zelenina s olejem

Cibulová marmeláda

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cibulovo-dýňový kompot

Composta di cipolla a zucca

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  30 dkg tykve, 30 dkg červené cibule, 15 dkg octa, 15 dkg bílého vína, 2.15 dkg třtinového cukru, 2.15 dkg cukru krupice, 15 dl vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dýňovou dužinu nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno. Všechny ingredience smíchejte v hrnci, přidejte 3/5 vody a za stálého míchání vařte na mírném ohni asi 20 minut, poté zeleninu během vaření rozmačkejte vidličkou nebo ručně šťouchadlem na brambory. Přidejte zbytek vody a vařte dalších 10 minut. Vypněte a naplňte sterilizované sklenice. Podávejte k sýrům nebo bílému masu či s crostini jako překrm.
vloženo 25.09.2025    zobrazeno 96x    verze pro tisk

Cukety nakládané v oleji

Čalamáda

Čatní ze zelených rajčat

Červená řepa

Červená řepa po česku

Červená řepa po rusku

Domácí kimči

Fazolky s koprem

Houby mléčně kvašené

Houby naložené v čisté vodě

Kořeněné kvašené okurky

Kořeněné sterilované okurky

Květák se zázvorem

Kysané zelí po česku

Mléčné kvašené okurky (rychlokvašky)

Mražené houby