cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Koláč s tuňákem a rajčaty

Thon et tomates tarte

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  křehké těsto, 30 dkg tuňáka ve vlastní šťávě, 12  třešňových rajčat, 1/2  jarní cibulka, 1/2 svazku zelené petrželky, 4  vejce, 1.15 dl šlehačky, 8 dkg strouhaného gruyèru, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžíce hořčice, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. Koláčovou kulatou formu vyložte těstem (např. recept křehké těsto na slané koláče). Tento základ potřete hořčicí a propíchejte vidličkou. Odložte na chladné místo. Očistěte cherry rajčátka a nakrájejte je na čtvrtky. Osolte je a nechte 15 minut okapat na savém papíře. Tuňáka nechte okapat. Omyjte a osušte zelenou cibulku a poté ji nakrájejte včetně zelené části. Petrželku opláchněte, osušte, odstraňte stonky a nasekejte.

www.tacos.cz Rozšlehejte vejce, přidejte smetanu, rajčatový protlak, polovinu strouhaného sýra, cibulku a petrželku. Osolte a opepřete a dobře prošlehejte. Na těsto rozdrobte tuňáka a přidejte čtvrtky rajčat. Navrch nalejte vaječnou směs a posypte zbylým sýrem. Vložte na 35 minut do trouby a podávejte.

vloženo 07.07.2024    zobrazeno 163x    verze pro tisk

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza