cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
·
Celer, petržel
·
Cibule, pórek, chřest
·
Fazolové lusky, hrášek
·
Kapusta, růžičková
·
Kedlubny
·
Květák, brokolice
·
Mrkev, karotka, řepa
·
Papriky
·
Rajčata
·
Špenát
· Tykev, cuketa, patison...
·
Zelí, kysané zelí
·
Ostatní zelenina
·
Míchaná zelenina
·
Houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Smažený lilek s česnekovou omáčkou
Středomořská plněná tykev
Špagetová tykev Alfredo
Špagetová tykev plněná boloňskou omáčkou se čtverým kořením
(Courge spaghetti farcie façon bolognaise aux quatre-épices)
Špagetová tykev po boloňsku
Těstoviny se zimní dýní, kapustou a pekanovou strouhankou
Tykev dušená s rajčaty
Tykev na houbách s mandlemi a oříšky
Tykev na smetaně
Tykev na způsob chřestu
Tykev plněná kukuřicí
Tykev plněná mletým masem
Tykev plněná pečeným masem
Tykev plněná rýží a mletým masem
Tykev plněná sýrem
Tykev po florentinsku
Tykev po uhersku
Tykev s brambory na smetaně
Tykev se zakysanou smetanou
Tykev smažená na másle