Roštěná na zeleném pepři [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Roštěná na zeleném pepři

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg roštěnce, sůl, worcestrová omáčka, 8 dkg oleje, 40 dkg květáku nebo brokolice, 20 dkg karotky,

Na zálivku: 315 dkg kysané smetany, 115 dkg bílého jogurtu, 2 lžíce nakládaného zeleného pepře, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžička moučkového cukru, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme v chladu odležet. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3941x    verze pro tisk

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi